Bilgi Paylaşım Forumu » Genel Kültür Sanat » Tarih » Atatürk
İşte sizlere atatürk avatarları
Kullanıcı Adı
Parola
Forum Kayıt Ol Bilgilendirme Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

27-03-2009 02:44 PM | Düzenleyen Dj_Cem 27-03-2009 02:56 PM
Katılım Tarihi: 06.02.09

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı Dj_Cem
Üye
  İşte sizlere atatürk avatarları

www.enkomikresimler.net/data/media/83/avatar_ataturk.k.m..JPG

img478.imageshack.us/img478/5634/atamgiflerii5pl1fm6thxp1.jpg

www.resimler.tv/data/media/335/ataturk-cumhurbaskani.jpg

img129.imageshack.us/img129/3561/avatar5483101ce6.jpg

img58.imageshack.us/img58/345/avatar2518717xz.gif

__Özlemradyo__

27-03-2009 02:53 PM
Katılım Tarihi: 17.12.08

Uyarı seviyesi 0
cem ablam birde ataturkun yasadigi surece yanindan ayirmadigi kitapcigi bulda yayinla.hani su milletin gormesinde sakinca olabilir denilen kitapcigi. en son yayinlanip yayinlanmamasi icin zamanin cumhurbaskani kenan evrenin okuyup hayir hala sakincalidir yayinlanmasi diyipte en az bir 50 sene daha kapali kalmasina karar verilen kitap. ben en cok onu merak ediyorum ataturk acaba bu kadar sakincali ne yazmis olabilir gunlugune. neydi bu sakincalar?neden insanlardan saklaniliyor. acaba itibarimi sarsilcak ezbermi bozulcak dersin???

27-03-2009 02:55 PM

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı Dj_Cem
Üye
ablacım bu konuyu bilmiyordum söylediğin iyi oldu araştırayım hemen ve bulur bulmaz yayınlayaylım Wink tşk ederim böyle bir konuda bana uyarı yaptığın için.

__Özlemradyo__

27-03-2009 03:08 PM
Katılım Tarihi: 17.12.08

Uyarı seviyesi 0
Smile))) bulamazsinki yayinlayasin. kapali kasa icinde 50 sene daha acilmamak sarti ile kapattilar. insanlardan gizliyorlar. bakarsin insanlar ataturke tapmaktan vazgecer diyeSmile)) ve bildiri olarakta birlik beraberligimizi etkilermis. sen dusun artik bu kelime arkasinda neler gizli olabilir.BIRLIK VE BERABERLIGI ETKILERMIS?????????

27-03-2009 03:10 PM

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı Dj_Cem
Üye
allah akıl fikir versin diyorum aplam ne diyim AKIL FİKİR VERSİN....

__Özlemradyo__

27-03-2009 07:16 PM
Katılım Tarihi: 04.12.08

Uyarı seviyesi 0
"dusunce ozgurlugu" yorum yapmak istemiyorum ben bu konularda baya bi hassasim.. adi olan kendisi olmayan bi kavram türkiyede...

27-03-2009 07:19 PM
Katılım Tarihi: 04.12.08

Uyarı seviyesi 0
Cem canom SmileSmile emegine saglik avatarlar cok guzelSmile)

Seçenekler

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard

Bu Başlığı Paylaş

Facebook'da Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:

Forumdan Rastgele Başlıklar
  BAL VE TARÇININ SÜPER FAYDALARI, Seni seviyorum, 'BeN' Susunca 'SeN' OLuyorum!, ÖBÜR DÜNYADA VERİLECEK TEPKİLER, ***** AŞK *****, SenSizLik, KARALIM ABI SEN OKUMA PLS:))), Ankara'ya Öyle Yakışırdı ki Kar, Hayatın en dibi...., Hani Birde Yokluğun Kanatmasa, SANA KAVUŞTUĞUM ZAMAN, MAVİ, MAVİYDİ GÖKYÜZÜ, İŞTE BENİM MEMLEKETİM:)), Hiçbir Aşk Sonsuza Kadar Sürmez, KENDİNE İYİ BAK...  
Arama Motorlari Anahtar Kelimeleri
  Sitemiz internet uzerinden yayin yapan radyo sohbet ve okey oyunu sitesidir web sitemiz google aramalarinda, alyansfm, radyo alyans fm, canli radyo dinle, radyo sitesi, radyo chat sohbet, bedava okey oyna, uyeliksiz okey oyunu, kelimelerinde onculuk etmek icin tasarlanmistir. Sitemizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm şikayetlerin adresine mail yolu ile bildirilmesi gerekmektedir. Site yönetimi olarak ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde şikayetler degerlendirilip en geç 1 (Bir) hafta içerisinde gerekenler yapıldıkdan sonra size bilgi verilecektir.  
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
sohbet, chat, radyo, radyo ozlem avrupa, bizim vatan, okey, okey game, okey games, okey oyna, okey oyunu, okey oyunlari, okey salonu, okey lobisi, okey sitesi, okey salonlari, okey oyun salonu, okey oyunu sitesi alyansfm radyo alyansfm blog sohbet okey chat okey sohbet sohbetözlem sohbet sohbetözlem radyo bizimfm ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo google Eğlence