cem ablam birde ataturkun yasadigi surece yanindan ayirmadigi kitapcigi bulda yayinla.hani su milletin gormesinde sakinca olabilir denilen kitapcigi. en son yayinlanip yayinlanmamasi icin zamanin cumhurbaskani kenan evrenin okuyup hayir hala sakincalidir yayinlanmasi diyipte en az bir 50 sene daha kapali kalmasina karar verilen kitap. ben en cok onu merak ediyorum ataturk acaba bu kadar sakincali ne yazmis olabilir gunlugune. neydi bu sakincalar?neden insanlardan saklaniliyor. acaba itibarimi sarsilcak ezbermi bozulcak dersin???
ablacım bu konuyu bilmiyordum söylediğin iyi oldu araştırayım hemen ve bulur bulmaz yayınlayaylım tşk ederim böyle bir konuda bana uyarı yaptığın için.
))) bulamazsinki yayinlayasin. kapali kasa icinde 50 sene daha acilmamak sarti ile kapattilar. insanlardan gizliyorlar. bakarsin insanlar ataturke tapmaktan vazgecer diye)) ve bildiri olarakta birlik beraberligimizi etkilermis. sen dusun artik bu kelime arkasinda neler gizli olabilir.BIRLIK VE BERABERLIGI ETKILERMIS?????????
Sitemiz internet uzerinden yayin yapan radyo sohbet ve okey oyunu sitesidir web sitemiz google aramalarinda, alyansfm, radyo alyans fm, canli radyo dinle, radyo sitesi, radyo chat sohbet, bedava okey oyna, uyeliksiz okey oyunu, kelimelerinde onculuk etmek icin tasarlanmistir.
Sitemizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm şikayetlerin adresine mail yolu ile bildirilmesi gerekmektedir. Site yönetimi olarak ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde şikayetler degerlendirilip en geç 1 (Bir) hafta içerisinde gerekenler yapıldıkdan sonra size bilgi verilecektir.